Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14
Fruits de mer
Schotse zalm | Hollandse garnalen | zalmforel
Carpaccio
Gemarineerd | ruccola | Grana Padano | pijnboompitjes | truffelolie
Serrano ham
Verse ananas | mangocompote | romasla
Vitello tonato
Dungesneden kalfsmuis | frisse tonijnmayo | ruccola | kappertjes
Caesar klassiek
Kropsla | bacon | croutons | kip | parmazaan
Sashimi zalm&sushi
Wakame | wasabimayo | sojasaus
Salade caprese
Buffelmozzarella | pomodori tomaat | basilicum | olijfolie | ruccola
Gegrilde aubergine/kastagne paddestoelen
Warm | tomatensaus | geschaafde Parmezan
Combinatie van de Chef
Genieten van wat de keuken bied
Aberdeen black Angus
Grill | USA | graangevoederd | portsaus
Rumpsteak
Grill | gepofte aardappel | beanaisesaus
Kalfslende
Aan één stuk | tranches | calvadossaus
Livar ribeye
Kloostervarken | zachtgegaard | Gulpener mosterdsaus
Varkenshaas
Parmaham | romige tuinkruidensaus | botermals
Boerderij hoender
Kip|paddestoelen | eigen jus
Zeebaars
Op de huid gebakken | maderajus | gegrilde tomaat
Zalm
Gegrild | rivierkreeft | limoensaus
Ravioli
Italiaanse kaas | bospaddestoelen | truffelsaus
Crème brulee
Vanille | amarettoijs
Citroentaartje
Vanillesaus | frambozen | bosbes
Chocotrio
Mouse|ijs | warme brownie
Aardbeien Romanoff
Vanilleijs | room | aardbeienbavarois
Pure chocolade ‘delice’
Witte chocolade ijs | macaron | crumble
‘miserable’en mango
Kokosijs | mangochutney | kletskop
Kaasplateau
5 soorten kaas | notenbrood|streepje zoet
Grand Dessert
Diverse bereidingen | wat het seizoen biedt | lekker!
Copyright © 2024 - Partyboerderij Hijdra